Előfizetői tartalom

Újabb felfordulás a piacokon! - Videós tőzsdei elemzés

Portfolio
Az idei év fantasztikus szárnyalást hozott eddig a tőzsdéken a decemberi nagy zuhanás után, de úgy tűnik, megint porszem került a gépezetbe, és májusban megremegett a bikák keze. Nyilván nagy kérdés, hogy merre tovább a mostani szintekről, lesz-e újabb csúcstámadás, vagy a szokásosnál is izzadósabb nyarunk lesz-e. A Portfolio Trader legfrissebb videós elemzéséből kiderül, milyen forgatókönyvek mentén érdemes gondolkodni.

Aki Portfolio Trader kereskedési számlát nyit, az rövid és hosszabb távú kereskedési, illetve befektetési ötletek mellett hetente kétszer tud hozzáférni hasonló interaktív piacelemző videóinkhoz, valamint személyes konzultációkon és oktatásokon keresztül még jobban el tudja sajátítani a tőzsdézés fortélyait. A cikk saját szolgáltatást népszerűsít. Valamennyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés