Előfizetői tartalom

Agilis módszertan, digitalizáció, automatizáció - így néznek ki az első magyar sikerek

Portfolio
Agilis módszertan, automatizált marketing, digitális hitelezés, valós idejű folyamatmenedzsment - ezek a "buzzwordök" befolyásolják most a pénzintézetek mindennapjait a digitális forradalom viharában. Nehéz persze egyszerre mindent jól csinálni, gyakran ellenállnak az alkalmazottak és a legacy-technológia is az újdonságoknak. A Portfolio Financial IT and Disruptive Technologies 2019 Konferencián a pénzügyi intézmények digitalizációjának sikereit és kudarcait osztották meg.

Baranyai Dávid, az NN értékesítési és disztribúciós igazgatója és igazgatósági tagja a biztosító agilis szervezeti átalakításáról tartott előadást. Januárban kezdték el az átalakulást, átalakították a horizontális és vertikális hierarchiáját, agilis eseményeket kezdtek szervezni, javították a szervezeti transzparenciát, egységes fejlesztési listát hoztak létre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés