Hosszú távú befektetés, ami az alapkezelőlet, és az állampapír pluszt is lenyomja!
Üzlet

Hosszú távú befektetés, ami az alapkezelőlet, és az állampapír pluszt is lenyomja!

Portfolio
Már hosszú évek óta globálisan alacsonyak az állampapír-kamatok, és bár Magyarországon itt az állampapír plusz, a 4,95%-os átlagos hozamával, ne felejtsük el, hogy ehhez 3,1%-os infláció is párosul, tehát a reálhozam már messze nem olyan lehengerlő.
A múlt tapasztalata azt mutatja, hogy az amúgy kockázatosnak gondolt tőzsdei befektetés, hosszú távon - 20 év távlatában - kevésbé kockázatos, lévén a fejlett tőkepiacok összességében felfelé araszolnak, míg a kockázatmentesnek gondolt állampapír hozamát hosszú évek alatt megrághatja az infláció.

Tőzsdei befektetés esetén a nagy kérdés, hogy konkrétan mely részvényeket vásároljad. Létezik egy egyszerű befektetési forma, mely segítségével ezen nem kell gondolkodni, mert egy gombnyomással az egész amerikai vagy német piacot megvásárolhatod. Ezt az indexkövető alapok segítségével valósíthatod meg. Ez a befektetési forma Magyarországon szinte alig ismert, aminek oka, hogy a pénzügyi szektornak egyszerűen nem éri meg propagálnia, pedig ETF formában ezek a termékek már mindenki számára elérhetőek.

A sikeres tőzsdei vagyonépítő kurzus olyan tudással vértez fel, mely segítségével hozam tekintetében hosszú távon lenyomhatod a magyar befektetési alapkezelői szektort, és mindezt alacsony éves költségszint mellett teheted.

Hosszú távú befektetés, ami az alapkezelőlet, és az állampapír pluszt is lenyomja!
További információ és vásárlás

Hogy mivel és hogyan érhető ez el?
Statisztikailag igazolható tény, hogy az aktívan kezelt befektetési alapok döntő többségét - értsd 96%-át - hosszú távon megveri maga a tőzsdeindex, vagyis az S&P500, következésképp az alapkezelők többsége alulteljesíti az indexet. Ezen a területen tán a legismertebb drámai összecsapás Warren Buffett befektetési guru és a Protege Partners nevű tőkebefektető társaság 1 millió dolláros fogadása volt 2007-ben. A fogadás tárgya az volt, hogy a különböző amerikai hedge fundok, aktívan kezelt alapok alul fogják-e múlni az S&P500 indexet 10 év távlatában. Buffet szerint igen, a Protege Partners szerint nem.
Buffett a Vanguard S&P500 indexkövető alapot választotta, amely átlagosan 7,1%-os hozamot hozott ezen időszak alatt, míg a Protege Partners által választott alapok átlaga mindösszesen 2.2% lett. Azt, hogy konkrétan mely alapokat választották, nem hozták nyilvánosságra. Az indexkövető alapok diadalmaskodtak, tehát Buffett nyert és az 1 millió dollárt jótékony célra fordította.

A sikeres tőzsdei vagyonépítés videókurzusban megismerkedsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel, amelyek segítségével az elmúlt 40 év tapasztalata alapján nagy valószínűséggel lenyomhatod a befektetési szektort, mindezt szuperalacsony költségek mellett teheted. Lehetőséged van kommunikálni is a kurzus oktatójával, Bence Balázzsal.
További információ és vásárlás
gáztározo0921
klima0921
shutterstock_1424418242
szaudarábia0921
uzemanyag0920
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
uzemanyag0920