Előfizetői tartalom

Megvan az ország legjobb pénzügyi vezetője

Portfolio
Befejeződött a Porfolio és a Credit Management Group közös Business and Finance Summit 2019 konferenciája, a szakmai konferenciáról élőben tudósítottunk. A rendezvényen kihirdette a szakmai zsűri az év legjobb pénzügyi vezetőjenek járó díjat: Tóth István, a Tungsram pénzügyi igazgatója érdemelte ki munkájával és pályázatával a "CFO of the year 2019" kitüntető címet. A legjobb credit management csapatnak járó díjat pedig a Sonaper Magyarország vehette át.

2019. szeptember 12. 17:45 Megosztás Fizet-e az ügyfél? Nem is hinnénk, mennyi mindenen múlik „Credit management Magyarországon: az optimális gyakorlat felé” címmel került megrendezésre mai Business and Finance 2019 Summit konferenciánk egyik délutáni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés