Előfizetői tartalom

Előkerültek az eltűnt kártyaterminálok a magyar boltokban - Mi zajlik a háttérben?

Portfolio
Tovább száguldott a bankkártyás fizetési forgalom Magyarországon az idei második negyedévben, és ezúttal a POS-terminálok és az elfogadóhelyek száma is nagyot ugrott, valószínűleg a kormány készpénzmentesítő programjának köszönhetően. A készpénzfelvételek száma ugyan kis mértékben csökkent, de a készpénzfelvételek értéke tovább emelkedett. Összességében még mindig több készpénzt veszünk fel a bankkártyákról, mint amennyit költünk velük.  A csoportos beszedések száma lassan, de biztosan emelkedik, míg az ATM-ek száma alig változik.
Portfolio Banking Technology 2019 Az elektronikus fizetések jövőjéről is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt!  INFÓJELENTKEZÉS Továbbra is dinamikusan emelkedik a kártyás fizetési forgalom, az idei második negyedévben a tranzakciók száma 17, a tranzakciók értéke 21 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái