FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Akár jól is járhat azzal a Magyar Telekom, hogy beszáll az állam a Telenorba

Egyre több forrásból erősítik meg a hírt, hogy hamarosan bejelenthetik, a magyar állam tulajdonrészt szerez a magyar Telenorban. A hír első ránézésre inkább kedvezőtlen a versenytársaknak, így a Magyar Telekomnak is, mivel a Telenor megerősödésével élesedhet a verseny, de olyanok is vannak, akik szerint az állami tulajdonszerzéssel az egész szektor állami megítélése javulhat, amiből a Magyar Telekom is profitálhat.

Jön az állam A nyár elején a Népszava, múlt héten a HWSW számolt be arról, hogy hamarosan bejelenthetik, a Telenor részleges állami tulajdonba kerülhet, az állam az Antenna Hungárián keresztül szerezhet 25 százaléknyi részesedést a távközlési szolgáltatóban. A szektor egyébként is alapos átalakuláson megy keresztül, a Magyar Telekom eladhatja a 4iG-nek az ICT-leánycégét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés