Előfizetői tartalom

Rángatják az amerikai tőzsdéket az újabb pocsék adat után

Portfolio
Utoljára 2008 negyedik negyedéve indult ennyire rosszul az amerikai tőzsdéken, a befektetők a növekedési kilátások romlása miatt aggódnak, emellett a kereskedelmi háború továbbterjedésével kapcsolatos félelmek még tovább fokozhatták a részvénypiaci feszültséget. A tengerentúli tőzsdék jelentős szerdai esése úgy tűnt, magukra találhatnak az amerikai részvénypiacok, a hangulat azonban ismét borúsra fordult, miután a szolgáltatói ISM beszerzési menedzserindex alaposan elmaradt az előzetes várakozásoktól, újra felerősítve ezzel a gazdaság lassulásával kapcsolatos aggodalmakat, az amerikai tőzsdék a mai nagy esés után az irányt keresik.

2019. október 03. 17:24 Megosztás Emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést a BUX Lefordultak a tengerentúli tőzsdék, miután a szeptemberi szolgáltatói ISM beszerzési menedzserindex elmaradt az előzetes várakozásoktól, az amerikai részvényindexek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés