Előfizetői tartalom

Rángatják az amerikai tőzsdéket az újabb pocsék adat után

Portfolio
Utoljára 2008 negyedik negyedéve indult ennyire rosszul az amerikai tőzsdéken, a befektetők a növekedési kilátások romlása miatt aggódnak, emellett a kereskedelmi háború továbbterjedésével kapcsolatos félelmek még tovább fokozhatták a részvénypiaci feszültséget. A tengerentúli tőzsdék jelentős szerdai esése úgy tűnt, magukra találhatnak az amerikai részvénypiacok, a hangulat azonban ismét borúsra fordult, miután a szolgáltatói ISM beszerzési menedzserindex alaposan elmaradt az előzetes várakozásoktól, újra felerősítve ezzel a gazdaság lassulásával kapcsolatos aggodalmakat, az amerikai tőzsdék a mai nagy esés után az irányt keresik.

2019. október 03. 17:24 Emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést a BUX Lefordultak a tengerentúli tőzsdék, miután a szeptemberi szolgáltatói ISM beszerzési menedzserindex elmaradt az előzetes várakozásoktól, az amerikai részvényindexek a korábbi esésüket azonban ledolgozták...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái