FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Fontos bejelentéseket tett az Elmű és az Émász is

Portfolio
Az Elmű ma bejelentette, hogy az E.ON Hungária megszerezte a cég által kibocsátott részvények 27,25 százalékát, továbbá azt is, hogy az E.ON Hungária benyújtotta a társaság valamennyi részvényese számára tett, nyilvános vételi ajánlatát, ami 34 585 forint részvényenként. Az Émász tájékoztatása szerint E.ON Hungária megszerezte a cég által kibocsátott részvények 26,83 százalékát és azt is, hogy az E.ON Hungária benyújtotta a társaság valamennyi részvényese számára tett, nyilvános vételi ajánlatát, ami 31 701 forint részvényenként.

A ma bejelentett tranzakció után az Elmű arról tett közzé tájékoztatást, hogy az E.ON Hungária Zrt. megszerezte a társaság által kibocsátott, egyenként tízezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvényeinek 27,25 százalékát. Az Elmű ezt követően tájékoztatást tett közzé, amelyből kiderült, hogy a cég a mai napon kézhez vette az E.ON Hungária Zrt. a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés