Előfizetői tartalom

Új igazgató a hazai McDonald'snál

Portfolio
A Progress Étteremhálózat Kft., a McDonald’s hazai Developmental Licensee Partnere új pénzügyi igazgatója 2019. őszétől Glattfelder Tamás. A szakember közel 20 éves pénzügyi vezetői tapasztalattal, a Diageo ír vállalatának pénzügyi és üzleti teljesítményéért felelős vezetői székéből érkezett a Progress Kft-hez. Ezt megelőzően 9 évig a Dreher Sörgyárak Zrt. magyarországi pénzügyi igazgatójaként dolgozott, és más FMCG területen, komplex nemzetközi nagyvállalati környezetben töltött be pénzügyi pozíciókat itthon és külföldön egyaránt.

A Progress Étteremhálózat Kft. pénzügyi igazgatójaként és a menedzsment tagjaként Glattfelder Tamás kiemelt szerepet tölt majd be a hazai McDonald’s étteremhálózat további modernizálásában és bővítésében, a franchise rendszer üzemeltetésében. A pénzügyi és számviteli osztályok irányítása mellett a szakember feladata a társaság pénzügyi és franchise-stratégiájának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés