Előfizetői tartalom

120 éves magyar sikersztori kel új életre - Megszólal az év pénzügyi vezetője

Turzó Ádám Pál
Tóth István, a Tungsram pénzügyi igazgatója vehette át az év pénzügyi-gazdasági vezetőjének járó díjat az idei Business and Finance Summiton. A díjról és a szakmai zsűri döntéséről Kozma Andrást, a djat alapító Magyar Credit Managament Szövetség képviselőjét kérdeztük, míg a GE Csoportból kiváló, 120 éves múltra visszatekintő Tungsram stratégiájáról, pénzügyeiről Tóth Istvánnal beszélgettünk.  A társaság átfogó üzleti transzformációt hajt végre, miközben GE-ről való leválás mellett a nemzetközi piacon is több irányban terjeszkedik.

A konferenciáról és a díjátadóról szóló cikkünk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2019. 09. 12. Megvan az ország legjobb pénzügyi vezetője Ön nyerte idén a CFO of the year díjat. Mit jelent ön számára a díj? Tóth István: Óriási megtiszteltetés ez számomra, és egyben a csapatom, valamint a Tungsram számára is hatalmas kitüntetés. A zsűri tagjai azt a másfél...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái