Előfizetői tartalom

Így érdemes meglovagolni a Magyarországon végigsöprő digitális hullámot

Portfolio
A negyedik ipari forradalom már nem szimplán egy távoli ábránd: most is számos magyar vállalat használ digitális eszközöket termelésmenedzsmenthez, karbantartáshoz, tréninghez és szimulációhoz egymástól nagyon eltérő szektorokban. A Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferenciáján hazai vállalatok és nemzetközi cégek hazai üzletágainak vezetői osztották meg tapasztalataikat arra vonatkozóan, hogy érdemes a jövő technológiáit; IoT-t, kiterjesztett valóságot, robotokat, digitális kontrolleszközöket hasznosítani és előnyünkre fordítani.

Lendvai Mihály, a Nestlé fejlesztési vezetője többek között arról beszélt, hogy 1991 óta vannak jelen Magyarországon, 1998 óta gyártanak állateledelt Bükön (jelenleg évi több mint 200 ezer tonna mennyiségben), az ezzel a tevékenységgel foglalkozó Purina a harmadik helyet foglalja el a Nestlé tevékenységén belül. 80%-ban helyi beszállítókkal működnek együtt. A 2010-es...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái