Üzlet

Új stratégiai design tanácsadó cég indult Magyarországon

Portfolio
Október elejével elindult a Beyond Partners megvalósítás fókuszú stratégiai design tanácsadó cég, mely szolgáltatás- és termék fejlesztési projektek, illetve az innovációs készségek fejlesztésével, támogatásával járul hozzá a vállalatok értékteremtéséhez.

Beyond Partners közleménye szerint stratégiai megállapodást kötöttek a WPP részeként működő Group[m] médiaügynökségi csoporttal. Az új tanácsadó cég a Group[m] ügynökségeket, ügyfeleiket segíthetik azokban a helyzetekben, ahol a kommunikáció önmagában nem elegendő a növekedéshez. A stratégia partnerség része az is, hogy a Beyond Partners támaszkodik a Group[m] – termék és szolgáltatásfejlesztés során elengedhetetlen – kompetenciáira (pl. feltáró kutatások, adatelemzési- és webanalitikai képességek, digitális tartalom gyártás).

A megrendelőkkel való együttműködéseikben már a kezdetektől nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a piaci versenyben elengedhetetlen ötletek ne csak megszülessenek, de maradéktalanul meg is valósuljanak. Erre garancia a megrendelői oldal valós igényeinek és problémáinak mély ismerete és az alapítók egymást egyedi módon kiegészítő háttere és tapasztalata.

A Beyond Partners alapítói, Dr. Molnár Imre, aki a társaság managing partnere. Sokéves felsővezetői tapasztalat (Graphisoft, HP, Telekom, MVM csoport) után, vezetőfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, transzformációs projektekkel és stratégia tanácsadással foglalkozik immár 10 éve hazai és nemzetközi piacokon. 2015-óta dolgozik közvetlenül az EU kutatásfejlesztési pályázatokat támogató szervezetének (European Research Council), így az elmúlt években több száz innovációs pályázatot bírált el. Havasi Zoltán, Director of Excellence pozícióban a társaság szakmai kiválóságáért felel. Három évtizedes tapasztalat vezető kommunikációs ügynökségeknél. Hazai és nemzetközi márkák fejlesztése, illetve támogatása mellett ismerte fel, mennyire jelentős a siker szempontjából a márkák közvetlenül megtapasztalható valósága. Ezért idehaza az elsők között tanulta meg és ültette gyakorlatba a Service Design gondolkodást. Turi Tamás Magyarország egyik legnagyobb gyakorlati tapasztalattal, szerteágazó iparági jártassággal rendelkező service design tanácsadója, szintén alapító. Az első Magyarországon működő service design csapat tagjaként jelentős szerepet vállalt a szakma hazai terjesztésében. Business Development Directorként a cég üzleti sikerességéért felel. 

SZG_9486
german manufacturing
GettyImages-505440596
DLAPE20190501316
csapatépítő_greenfield hr
digitalis jolet tokeprogram GettyImages-1048727098
Népszerű
Heindrich Balázs HEPA
Mi kell ahhoz, hogy sikerrel üzletelj külföldön? Átalakulóban a magyar exporttámogatás

Nem mernek kockázatot vállalni a magyar cégek, pedig fel lehet készülni a külföldi piacokra – véli Hendrich Balázs, a HEPA vezérigazgatója.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Első lépések a tőzsdei megtakarítások felé.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
SZG_9486