FONTOS Aggódnak a magyarországi német cégek, eurót és kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát akarnak
 
Előfizetői tartalom

Hasít a Spotify

Portfolio
A Spotify ma tette közzé gyorsjelentését, a cég akítv felhasználóinak száma és a prémium előfizetők száma is nagyot nőtt a harmadik negyedévben, míg a bevétel felülteljesítette az elemzői várakozásokat. A társaság számait jól fogadták a befektetők, a cég részvényárfolyama közel 8 százalékot erősödött a hétfői, nyitás előtti kereskedésben.

A Spotify ma tette közzé legfrissebb számait, a harmadik negyedévben a cég összes havi aktív felhasználójának száma 30 százalékkal 248 millió főre nőtt, a korábbi év hasonló időszakával összehasonlítva, míg a prémium előfizetők száma 31 százalékkal 113 millió főre bővült a tavalyi év azonos időszakához képest, a Reuters elemzői konszenzusa 112,9 millió fizető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés