Előfizetői tartalom

Itt a videó arról, hogy nyomja le az elektromos Porsche a Teslát

Portfolio
Szeptember elején mutatták be a Porsche első teljesen elektromos sportautóját, a Taycant, a németországi eseményen mi is jelen voltunk. Az első hivatalos adatok megjelenésekor már látszott, hogy a Porsche brutálisan gyors és erős, de ha a legerősebb Tesla, a Model S Performance nyers számait nézzük, akkor a Tesla papíron gyorsabbnak tűnt.

A Taycan megjelenése óta megy a kinek a mije nagyobb nevű játék, a Tesla szeptember közepén egy alaposan átalakított Überteslát vitt a Nürburgringre, és állítólag jóval jobb időt ment vele, mint a Porsche a Taycannal, hivatalos időmérés azonban nem lett belőle. Most végre összemérték a Taycan jelenleg kapható legerősebb változatát, a Turbo S-t a Tesla csúcsgépével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés