Előfizetői tartalom

Magán-egészségügyi vezetők: elképesztő szintre emelkednek az orvosbérek

Portfolio
Konszolidáció, új befektetők megjelenése, magán-egészségbiztosítások adókedvezményének megszüntetése és együttműködés az állammal: többek között ilyen izgalmas témák kerültek elő a hazai magán-egészségügyi szolgáltatók vezetői közötti délelőtti panelbeszélgetésben a Portfolio mai Private Health Forumán. Többen is dicsérték az MNB tavasszal közzétett Versenyképességi programjának egészségügyi részét.

A beszélgetést Bartók János, a Duna Medical Center vezérigazgatója vezette, többek között az alábbi témákat terítékre véve. Mi hoz változásokat a következő években a magyar magán-egészségügyi piac szerkezetében? Börzsei-Knoll Veronika (Emineo) szerint egyelőre fej-fej mellett halad az organikus és az akvizíciós úton történő növekedés. Csermely Gyula (Rózsakert)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés