Előfizetői tartalom

Magánegészségügy: óriási lehetőségeket látnak a betegek adataiban

Portfolio
A klinikai vizsgálatok, az adatgyűjtés/adatelemzés, a biztosítási csomagokon keresztül történő betegbevonás és a személyre szabott ellátás fejlesztésének fontosságát hangsúlyozta, és ezek lehetőségeiről beszélt mai előadásában a Portfolio Private Health 2019 Forumán Vereckei Péter, a Pfizer magyarországi ügyvezető igazgatója, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) elnöke.

Többek között az alábbiakról beszélt előadásában: az egészség és az egészségügy minden tekintetben befektetésigényes iparág, nagy kérdés, ki milyen arányban finanszírozzon, és a WHO adatai alapján nincs általános megoldás az állam és a magánpiac viszonyára vonatkozóan, nagyon heterogén az egészségügyi kiadások finanszírozása a világ és Európa országaiban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés