Előfizetői tartalom

Megduplázódott a Waberer’s vesztesége, de már látszanak biztató jelek

Portfolio
Az egy évvel korábbinak a több mint kétszeresére rúgó, de az elemzői várakozásnál enyhébb, 5,6 millió eurós veszteséget könyvelt el a harmadik negyedévre a Waberer’s. A mai piaczárás után közzétett gyorsjelentés alapján a flottacsökkentési program első pozitív profithatásai már érződnek, és a nettó adósságállomány is kedvezően alakul.

Várakozás felett, a tavalyi teljesítmény alatt Az Erste elemzői várakozásától az árbevétel elmaradt, az eredményszámok azonban kedvezőbben alakultak, különösen a nemzetközi fuvarozás EBITDA-ja múlta felül a vártat, és a veszteség is fele lett a vártnak. Az előző negyedévinél kissé nagyobb mértékben, 7%-kal csökkent éves összevetésben a Waberer’s harmadik negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés