Előfizetői tartalom

Több mint 60 éves a dolgozók leggyűlöltebb ellensége: miért ilyen nehéz leszámolni vele?

Portfolio
Az irodakultúra napjainkban rohamos gyorsasággal változik, mégis úgy tűnik, hogy az egyterű irodák uralmát nehéz megtörni. Még 10-20 éve is modernnek számítottak, mára azonban szinte mindenki utálja őket, és előnyösnek hitt tulajdonságaikat is kutatások hosszú sora kérdőjelezi meg. De pontosan mikor és miért jött létre ez az irodatípus, és hogyan tarolta le a munkahelyek világát? Az elmúlt években feltűnt néhány érdekes alternatíva, de lehetséges-e egyáltalán minden dolgozói és munkáltatói elvárásnak egyszerre eleget tenni?

Az egyterű irodáról – más néven open office – mindössze a dolgozók 10%-a ismeri el, hogy vannak előnyei – derült ki a felmérésből, amelyet a Portfolio a november 20-ai Big Office Day kapcsán készített olvasói körében. Nem mondhatjuk, hogy nagyon meglepő az eredmény, mégis döbbenetes belegondolni, hogy az irodisták 90%-a ki nem állhatja a legelterjedtebb multis munkakörnyezetet....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés