Előfizetői tartalom

Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek - online előadás

Portfolio
Sokan szeretnének jó időben és jó helyen vásárolni a tőzsdén és kiharapni egy nagyobb falatot az elérhető tőzsdei profit tortájából. Azonban kevesen veszik a fáradságot, hogy kereskedési tervet készítsenek saját maguk számára, legyen szó akár rövidebb vagy hosszabb távról. Legtöbben az őket érő impulzusok alapján, rendszer nélkül kereskednek. Részben ez az oka annak, hogy a legtöbb kereskedő veszteséges.

A február végén, március első felében látott tőzsdei árfolyamzuhanás még a tapasztaltabb kereskedőket is meglepte, a kevésbé tapasztaltakat pedig egyenesen sokkolhatta. Ugyanakkor bizonyos időközönként ilyen árfolyamesés elő szokott fordulni a tőzsdéken, óriási félelmeket generálva. De az ilyen alkalmak lehetőséget is teremtenek az építkezéshez! Azóta viszont helyreállt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés