Előfizetői tartalom

Újabb 12 magyar cég csatlakozott az ELITE-programhoz

Portfolio
A mai nappal tizenkettő új hazai cég kezdte meg az ELITE Programot, a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde együttműködésében megvalósuló, a globálisan több mint 1300 résztvevő céget jegyző program képzéssorozatát. Az őszi körben újonnan jelentkező cégekkel együtt a régióban kiemelkedő számban, 36 magyar vállalat vesz így már részt. Legközelebb a 2020. január 21-én vagy március 11-én induló csapathoz lehet csatlakozni, melyekre a BÉT már megnyitotta a jelentkezési lehetőséget.

Alteo, a jövő befektetése Magyarországon? A Portfolio következő befektetői klubján az Alteo mutatkozik be. Információ és jelentkezés November 18-án, az első stratégiaalkotási modullal kezdődött el az ELITE Program kétnapos őszi köre Londonban, amelyhez ezúttal átlagon felüli számban, 12 magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés