Előfizetői tartalom

Érdekes adatokra bukkantunk a tömeges elbocsátásra készülő Dunaferrnél

Portfolio
Látszólag, a fő számok alapján minden rendben a Dunaferr-nél: az árbevétel soha nem látott magasságokba ért, üzemi szinten már a második év amikor nyereséget termel, és az adózott eredménye is pozitív – ezt lehet kiolvasni a dunaújvárosi vasmű napokban megjelent legfrissebb, 2018-as éves beszámolójából. A sorok között azonban már ebben a dokumentumban is lehet találni érdekes dolgokat.

Minden szép és jó? A legfontosabb működési számok szintjén kiváló év volt a Dunaferr Csoport számára a 2018-as. A belföldi értékesítés 19%-os éves növekedéssel meghaladta a 123 milliárd forintot, ilyen magasan legutóbb 2008-ban volt. Az exportértékesítés árbevétele pedig soha nem látott csúcsra ugrott: 244,8 milliárd forintot ért el 14%-os év/év alapú bővülés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés