Előfizetői tartalom

Ilyen az, amikor hátralépnek a hadvezérek és csatába küldik a legjobb emberüket

Portfolio
Kiadja kezéből a Google-birodalom vezetését a két alapító – jelentette be a hírt meglepetésszerűen, de azért nem teljesen váratlanul a cég. Az elmúlt egy évben felerősödtek a vállalatok belüli fesztültségek, kívülről pedig a szabályozó hatóságok szorongatják a technológiai behemótot, miközben a növekedés fenntartásátért küzd a cég. Most, Larry Page és Sergey Brin háttérbe vonulásával Sundar Pichaira hárul a teljes felelősség ezekben a „háborús időkben”.

A háttérbe vonulnak a Google alapítói A neves szilícium-völgyi kockázati tőkés befektető, Ben Horowitz 2011-ben egy blogbejegyzésében a „válságvezérigazgatókról” írt. Ekkor azt jósolta, hogy Google egyik alapítója, Larry Page lesz majd az, aki átvezeti a nehéz időszakokon a céget, átvéve a gyeplő Eric Schmidttől. Ez hatalmas változást jelent majd a vállalat életben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés