Előfizetői tartalom

10 csodás turistaparadicsom, ahol átvészelheted a telet

Portfolio
Ha felejteni akarjuk a telet vagy éppen kifejezetten kiélvezni a hó által festett táj szépségeit, már számos külföldi turistaparadicsomban megtalálhatjuk a számításunkat viszonylag elfogadható áron. Jó hír lehet ráadásul a télen "nyaralóknak", hogy rengeteg népszerű turistacélpont jelentősen olcsóbb ilyenkor, így nyomott áron, sorbanállás nélkül meg tudunk látogatni egy csomó nyáron is népszerű látványosságot is. Adunk pár utazási tippet azoknak, akik el akarnak szakadni a borongós téli hétköznapoktól vagy éppen külföldön akarják tölteni az ünnepeket.

Bécs, Ausztria Forrás: Getty Images November közepétől december végéig várja a látogatókat a magyar turisták körében joggal népszerű bécsi karácsonyi vásár, ilyenkor a város nagyobb terei, történelmi utcái mind dekoratív karácsonyi díszekbe borulnak, és a levegőt megtölti a zene és a sült mandula illata. Több olyan turisztikai vállalat is van Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái