Előfizetői tartalom

Méretes iparággá, milliárd dolláros üzletté fejlődött az esport

KPMG
2019-ben már több, mint 450 millió ember érdeklődésére számíthat az esport, miközben akár az 1,1 milliárd dollárt is elérheti az iparág mérete. A hagyományos szórakoztatás legnagyobb cégeinek és a sportban dolgozóknak is reagálnia kell az új kihívásra, amit leginkább a generációs változások idéznek elő. Az esport jövőjét meghatározza, hogy az ágazat szereplőinek sikerül-e cash-flow pozitív üzleti modelleket és közös, kívülről is érthető és átlátható standardokat kialakítaniuk - írja elemzésében a KPMG szakértője.

Példátlan változás zajlik a szórakoztatóipar világában: hódítanak a netes videók, az előfizetéses online modellek és a különböző videójátékok. Ez jelentősen átrendezi az ágazat hagyományos működését. A média és a játékok fogyasztása sokkal egyszerűbbé vált, minden könnyen és gyorsan elérhető, ami jelentős különbség az előző generációk kábelhez kötődő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés