Előfizetői tartalom

Kínából lekapcsolhatják a mobilhálózatot? Ez hülyeség!

Világszerte politikai és távközlési téma, hogy mennyire veszélyesek a Huawei hálózati eszközei, különösen a nemzetbiztonsági szempontból kritikus 5G-hálózatokban. Németországban is komoly politikai vita zajlik a Huaweivel kapcsolatban, a Deutsche Telekom le is állította az 5G-beszerzéseit addig, amíg nem tisztul a kép. Egy versenytárs, a Telefonica O2 azonban a Nokia mellett a Huaweit választotta beszállítóként.

Huawei + Nokia Komoly hálózatfejlesztési programot jelentett be a második legnagyobb németországi mobilszolgáltató, a spanyol Telefonica német leányvállalata, a Telefonica O2, ezek a fejlesztések fogják lehetővé tenni, hogy a korábbinál magasabb mértékben, éves átlagban legalább 5 százalékkal emelkedjenek a vállalat bevételei 2020 és 2022 között, és javuljon az O2 profitabilitása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés