Előfizetői tartalom

5 trend, ami meghatározza majd a 2020-as éveket

Portfolio
Az elmúlt évtized az okostelefonok globális elterjedéséről, a mesterséges intelligencia fejlődéséről, valamint a felhő, az alkalmazások és a közösségi média térnyeréséről szólt. De vajon mi jön ezután? Digitális reflex, kiberbűnözés, Threat Hunting, Zero Trust, a jövő internete és a szakemberhiány az aktuális trendek között -  mondta Dalos Ottó, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója a 2020-as éveket meghatározó technológiai trendekre vonatkozó kitekintőben.

A korábbi években jelzett trendek, pl. az 5G és a mobilkommunikáció fejlődése, a mesterséges intelligencia és a gép tanulás vagy a multicloud továbbra is meghatározóak lesznek – tette hozzá Dalos Ottó. Ezen felül öt trendet azonosított a Cisco a 2020-as évekre. A jövő internete A digitális átalakulás komoly terhet jelent a meglévő internetes infrastruktúra számára....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés