Előfizetői tartalom

Ezért a részvényért rajonganak most a hazai alapkezelők

Portfolio
A magyar tőzsde új történelmi csúcson zárta az elmúlt évet, majd a BUX ezután lefordult. A Portfolio által készített legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profi befektetők többsége rövid távon csupán mérsékelt elmozdulást vár a magyar tőzsdén, azonban hosszabb távon már megosztottabbnak tűnnek a megkérdezett alapkezelők. A profi befektetők a hazai blue chipek közül ebben a hónapban Mol részvényeiért rajongtak a leginkább, és a midcapek közül az ANY Biztonsági Nyomda és a Graphisoft Park papírjai kapták a legtöbb említést a felmérésünkben résztvevő alapkezelőktől.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Allianz Alapkezelő, CIB Alapkezelő, Dialóg, Diófa, Erste Alapkezelő, Equilor, Generali, Hold Alapkezelő, K&H Alapkezelő, OTP Alapkezelő. A BUX emelkedése az év végéhez közeledve is folytatódott, a magyar tőzsde új történelmi csúcson zárta a tavalyi év utolsó kereskedési napját, a hazai részvényindex decemberben 5,4 százalékkal került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés