Előfizetői tartalom

Megállapodott a Spar az idei bérekről

Portfolio
Megállapodott a 2020-as bérfejlesztésről a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ). A megegyezés értelmében továbbra is megmarad a Spar Hűségprogram. Újdonság a 13. havi juttatás rendszerének kibővítése, valamint az, hogy az eddig elérhető dolgozói vásárlási kedvezmény a KASZ kezdeményezésére február 1-től 10%-ra emelkedik. A bérfejlesztést a vállalat kizárólag saját forrás felhasználásával valósítja meg - olvasható a cég közleményében.

Újra sikeresen zárult a több mint 13 ezer munkavállalót foglalkoztató Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél lezajlott bértárgyalás. A vállalat a garantált bérminimum, illetve a minimálbér jogszabályban rögzített mértékéhez képest magasabb bért biztosít munkatársai számára, melyet továbbra is kiegészít saját hűségprogramjának juttatási elemeivel. Az elérhető legalacsonyabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés