Előfizetői tartalom

Nem tudnak leállni az amerikai tőzsdék: itt vannak az új csúcsok

Portfolio
Az amerikai-iráni feszültségek enyhülésével ismét a kereskedelmi háború felé fordult a befektetők figyelme, ezzel kapcsolatban pedig biztató hírek érkeztek a napokban. Az európai tőzsdéken emelkedéssel kezdődött a hét utolsó kereskedési napja, napközben azonban elolvadtak a pluszok, viszont miután délután új történelmi csúcsra emelkedtek az irányadó amerikai indexek, újra zöldbe fordultak az európai benchmarkok. Pedig egy vártnál gyengébb adat érkezett az amerikai munkaerőpiacról.

2020. január 10. 16:13 Megosztás A vártnál gyengébb amerikai munkaerőpiaci adatok ellenére új csúcsra emelkedtek az irányadó amerikai indexek, a Dow először lépte át a 29 000 pontos szintet. A blue chipeket tömörítő index jelenleg 0,1 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés