Előfizetői tartalom

Sokkal jobban félnek a cégek a kibertámadásoktól, mint az éghajlatváltozástól

Portfolio
Most először kerültek a világszinten a legjelentősebb üzleti kockázatok rangsorának élére a kiberbiztonsági események a kilencedik Allianz Kockázati Barométer szerint, második helyre utasítva az állandó fő veszélyforrást, az üzletmenet megszakadását. Magyarországon a jogi és szabályi környezet változásaitól fél a legjobban a cégek relatív többsége, míg az éghajlatváltozás a globális és magyar listán is csak a 7. helyen szerepel, igaz, nagyot ugrott előre.

Biztosítás 2020 Hasonló témákról is szó lesz március 5-ei Biztosítás 2020 konferenciánkon, érdemes eljönni. Információ és jelentkezés A kiberfenyegetettség felismerése rohamosan nőtt az elmúlt években, ami annak tudható be, hogy a vállalatok egyre nagyobb mértékben támaszkodnak adatokra és IT...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés