Előfizetői tartalom

Jól indul a jelentési szezon a technológiai vállalatoknál

Portfolio
Megkezdődött a negyedéves gyorsjelentési szezon a technológia szektorban, tegnap, az amerikai tőzsdék zárása után az IBM és a Netflix tette közzé számait. Az IBM árfolyama közel 4 százalékot emelkedett a zárás utáni kereskedésben, miután a vállalat nagy meglepetésre bevételnövekedésről számolt be. A Netflix árfolyama kisebb mértékben, de szintén emelkedett, miután erős negyedéves számokat közölt, de nem jó hír, hogy a kilátásokkal kapcsolatban aggodalmainak adott hangot a menedzsment.

Netflix Az elemzői várakozásoknak megfelelően, 31 százalékkal emelkedett a Netflix bevétele 2019 negyedik negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva – derül ki a társaság gyorsjelentéséből. Nettó eredménye pedig több mint a négyszeresére ugrott meg egy egyszeri adójóváírás miatt, 587 millió dollárra, így a cég negyedéves nettó eredménye meghaladta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés