Előfizetői tartalom

Pusztít a szuperállampapír: külföldön is felfigyeltek a magyar életbiztosítások vesszőfutására

Portfolio
Évi mintegy 5 százalékos díjbevétel-növekedésre számít a magyar biztosítási piacon a következő években a Fitch Solutions, ami enyhén csökkenő biztosításpiaci penetrációt jelenthet. Az életbiztosítások továbbra is alulteljesíthetnek, többek között a más megtakarítási termékek (pl. lakossági állampapírok) felől jelentkező intenzív verseny miatt. A nem-életbiztosítási piac viszont a gazdasággal együtt nőhet, fő hajtóerői továbbra is a gépjármű- és az ingaltanbiztosítások lehetnek, utóbbiaknál némi drágulást hozhatnak a természeti katasztrófák. A témával részletesen foglalkozunk a Portfolio március 5-ei Biztosítás 2020 konferenciáján.

Portfolio Biztosítás 2020 konferencia március 5-én, érdemes mielőbb regisztrálni! Biztosítás 2020 INFÓJELENTKEZÉS Mérsékelten jó kilátások a magyar biztosítási piacon Közzétette friss biztosításpiaci tanulmányát a magyar biztosítási szektorról a Fitch Solutions. Legfontosabb megállapításai...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái