Előfizetői tartalom

Átszervezések jöhetnek a SET Group-nál

Portfolio
Több bejelentést is tett kedden a SET Group, amely szerint a céget a most lezárult, valamint a jövendőbeli akvizíciókból kifolyólag strukturálisan átalakítanák, és egy új, nagyvállalati alapokon nyugvó rendszert hoznának létre. A cég leszerződött egy új könyvvizsgálóval, valamint a társaság azt is bejelentette, hogy a vállalatcsoporton belül a továbbiakban az értékmegőrző üzletágat kívánja előtérbe helyezni. A vállalat kijelölt új mérföldköve az 500 millió forintos konszolidált eredmény elérése, mely a tervezett osztalékfizetésen felül stabil alapokat biztosít az innovációs üzletág sikeres, jövőbeni piacteremtéséhez.
Több bejelentést is tett kedden a SET Group, a cég által közzétett közlemény szerint a társaság menedzsmentje felismerte, hogy a most lezárult, valamint a jövendőbeli akvizíciókból kifolyólag a társaságot strukturálisan át kell alakítania; egy új, nagyvállalati alapokon nyugvó rendszert kell létrehozni. Első lépésként az igazgatóság elhatározta, hogy megvizsgálja...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái