Előfizetői tartalom

Kulcsszinten a Mol árfolyama

Portfolio
Ismét adják az olajpapírokat a befektetők, melyek közül a Mol sem kivétel. Még az ág is húzza az olajcégeket, mert minden fontosabb értékvezérlő rosszul alakul, esik az olaj, gyengék a finomítói és petrolkémiai marzsok, ráadásul a PKN Orlen is csalódást keltő gyorsjelentést tett közzé. Azonban kisebb felpattanás jöhet a Mol árfolyamában, mert fontos támaszhoz érkezett a jegyzés.

Erős támaszhoz érkeztünk A Mol jelenleg másfél százalékos esésben tartózkodik, és a heti grafikont nézve jelentős támaszhoz érkezett, mely 2630-nál található. A 2630-as szint még 2017 elején többször sikeresen fogta meg az árfolyam emelkedését, tehát ellenállásként működött, majd sikeres áttörése után támasszá változott, mely már több alkalommal is megfogta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés