Előfizetői tartalom

Berobbant az insurtech-forradalom a magyar biztosítókhoz, újdonságok tömegével jöttek elő

Portfolio
Van olyan biztosító Magyarországon, amelynél kedvezmény jár futásért, kerékpározásért, és olyan is, amelynél megtett kilométerek alapján fizethetjük a cascót. Automatikusan kárrendező, blockchain-alapú sípálya-biztosításra is akad már példa a magyar biztosítási piacon. Nemcsak külföldön, itthon is izgalmas insurtech fejlesztések hódítanak, a házon belüli innovációk mellett már előfordulnak insurtech cégekkel közös megoldások, és spin-off startupra is találunk példát. Magyar insurtech körképünk következik az alábbiakban, március 5-ei Biztosítás 2020 konferenciánkon pedig nemzetközi insurtech kerekasztal-beszélgetéssel jövünk.

Biztosítás 2020 Nemzetközi insurtech kerekasztal a Biztosítás 2020 konferencián, érdemes mielőbb regisztrálni! Információ és jelentkezés Bár a bankokhoz képest a biztosítók némileg lassabban veszik fel a fonalat az újítások területén, a hazai biztosítási szektorban is egyre több ügyfélbarát insurtech-fejlesztés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái