Előfizetői tartalom

Innováció és kockázatkezelés: hogyan hatnak egymásra?

Szalai Péter, KPMG
|
Wieder Gergő, KPMG
|
KPMG
Az egyre összetettebb és felgyorsuló világban egyre fontosabb a hatékony és gyors üzletvitelt támogató innovációk megvalósítása, és mindezek nemcsak az üzleti oldalon, hanem a kockázatkezelésnél is kulcsfontosságúak lettek, lesznek. A KPMG ezekről a kockázatokról kérdezte a bankok, biztosítók és a befektetésialap-kezelők kockázati vezetőit (CRO-it).

A kockázati vezetőket tekintve elsőre kicsit meglepő válaszok születtek, a stratégiai innovációs célok támogathatóságában mindhárom intézményi körben a legnagyobb hangsúlyt az ügyfélélmény fejlesztése kapta. Ezt a CRO-k 95 százaléka támogatja, azaz a kockázati vezetők számára is kiemelten fontos terület az ügyfélélmény fejlesztése. A legkisebb támogatást az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés