Előfizetői tartalom

A koronavírus semmi ehhez képest: a magyar államadósság kétszerese úszott el

Portfolio
Az utóbbi két évtized 10. legpusztítóbb éve volt a tavalyi a természeti katasztrófák szempontjából. 232 milliárd dollárnyi gazdasági kárt okoztak a természeti katasztrófák a világnak (ez a magyar államadósság több mint duplája), ebből 71 milliárd dollár volt biztosított kár – derült ki az Aon friss éves tanulmányából. A pénzügyi költségek kezelhetőnek bizonyultak, de a katasztrófák hatalmas humanitárius következményekkel jártak. A vagyonbiztosítási piac helyzetével részletesen is foglalkozunk a Portfolio március 5-ei Biztosítás 2020 konferenciáján, nem érdemes lemaradni az eseményről.

Biztosítás 2020 Lakásbiztosítási kerekasztal a Portfolio konferenciáján! Érdemes mielőbb jelentkezni. Információ és jelentkezés A 83 oldalas elemzés számos tanulsággal szolgál a biztosítási szektor számára is. Kiderül belőle többek között, hogy az elmúlt két évtized átlagától 3%-kal maradt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés