Előfizetői tartalom

Az Adidas és a Puma is megérzi a koronavírus hatását

Portfolio
A koronavírus hatásai alól a sportszergyártók sem tudják kivonni magukat, az Adidas és a Puma is arról számolt be szerdán, hogy a koronavírus járvány negatív hatású a kínai működésükre. Az Adidas egyelőre nem tudta pontosan számszerűsíteni az idei évére gyakorolt hatást, míg a Puma ennek ellenére is úgy látta, hogy tartani tudja az idei évre kitűzött céljait.

A Puma szerint a kínai koronavírus járvány negatívan érintette a céget, a sportszergyártó szerint különösen igaz ez Kínára, ahol a cég üzleteinek több mint felét kényszerült bezárni ideiglenesen. Emellett Ázsia más piaci esetében is érezhetők voltak negatív hatások, a kínai turizmus visszaesése miatt, a cég szerint mindez az első negyedéves eladásokra és a működési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés