Előfizetői tartalom

Nehéz környezetben is jól teljesít a Mol

Kedvező gyorsjelentést tett közzé a Mol ma hajnalban, amelyben sikerült teljesítenie a megemelt éves célkitűzéseket. A gyenge makrokörnyezet ellenére jó számokat publikált a hazai olajtársaság, sőt jövőre még magasabb eredményeket tűzött ki célul a menedzsment. Olcsó a Mol a szektortársaihoz képest, pozitív árfolyamreakcióra számítunk a reggeli kereskedésben.

A legfontosabb pontok Az elemzői várakozásokat EBITDA szinten jelentősen sikerült felülmúlnia a társaságnak, az adózott eredmény viszont egyszeri tételeknek köszönhetően alacsonyabb lett a konszenzusnál. Az upstream és a downstream külső környezetből adódó gyengélkedését csak részben tudta kompenzálni a bomba formában levő fogyasztói szolgáltatások és midstream...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés