Előfizetői tartalom

Kezdik sejteni, hogy mi pusztíthatja el a koronavírust - Így állunk most a küzdelemben

Portfolio
Gőzerővel folyik világszerte a koronavírus ellenszerének és az oltóanyagának fejlesztése. Vannak, akik már elkezdték a teszteléseket, de az optimista vélemények szerint is legalább egy évet kell várni az engedélyekre. A Statnews cikke alapján összeszedtük, hogy melyik nagy gyógyszergyártó és biotechnológiai cég milyen technológiával próbálkozik és hogy haladnak a fejlesztések. A híreket természetesen a befektetők is figyelik, van olyan cég, amelynek árfolyama több mint a triplájára emelkedett idén a koronavírus terjedése közepette.

Az elmúlt hónapokban, ahogy a koronavírus egy helyi járványból globális fenyegetéssé vált, elkezdődött a versenyfutás a gyógyszer és az oltóanyag kifejlesztésére. A világ számos nagy gyógyszergyártója megindította a saját fejlesztéseit. Vannak, akik abban bíznak, hogy a korábbi antivirális szerek hatékonyak lehetnek a koronavírus kezelésére, vannak, akik régi, jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés