Előfizetői tartalom

A magyar biztosítókat is eléri a koronavírus? – A vezérek válaszoltak

Portfolio
Miközben Magyarországon még csak beszélgetünk a járvány lehetséges hatásairól, Ázsiában már koronavírus-biztosításokat kínálnak a piac szereplői. Biztosítás 2020 konferenciánk biztosítóvezéri panelbeszélgetésén emellett számos üzleti, stratégiai kérdésről szó esett. Többen is hangsúlyozták: az ügynökökre tanácsadóként kell tekinteni, ez alapvető feltétele a gyengélkedő életbiztosítási piac feléledésének.

Milyen hatása lesz a koronavírusnak? Baranyai Dávid (NN) szerint a jelenlegi járványhelyzetnek érezhető gazdasági és pénzügyi hatása lesz. Ezekben a bizonytalan időkben még fontosabb a biztonság, a biztosítóknak figyelniük kell arra, hogy tudnak segíteni, tájékoztatni, biztonságot nyújtani az ügyfeleknek. Erdős Mihály (Generali) úgy véli, kevésbé reális, hogy sikerül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés