FONTOS Kiszivárgott Donald Trump súlyos terve - Ez Magyarországot is érintené
 
Előfizetői tartalom

Union: az utasbiztosításokra lehet súlyos hatása a koronavírusnak

Portfolio
A magyar biztosítási piac átlagánál nagyobb díjbevétel- és nyereségnövekedéssel zárta 2019-et az Union Biztosító. Idén a koronavírus hatásai miatt az utasbiztosítások esetében várják a legnagyobb negatív hatást, aminek már februárban látták a jeleit. A társaság mai sajtótájékoztatóján elhangzott: az egészség- és lakásbiztosításokra és az online értékesítési csatornákra kiemelt figyelmet helyeznek.

2019 az Union Biztosító első, integráció utáni teljes éve volt (korábban külön Union, Erste és Vienna Life biztosítókként működtek), a piac egészéhez hasonlóan 12% fölötti díj-bevételnövekedést értek el. Az összes fontosabb nem-életbiztosítási piaci területen a piaci átlag fölött nőttek, és a nyereségük alapján is felülteljesítettek – ismertette a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés