Előfizetői tartalom

Olyan német gyárat venne meg a Masterplast, ahol maszkok alapanyagát is gyártják

Portfolio
Történetének legnagyobb akvizícióját jelentette be a Masterplast: előzetes megállapodást kötött egy német cég gyárának megvásárlására. Az építőipari és speciális membránokat gyártó cég gépsora akár egészségügyi membránok gyártására is alkalmas, jelenleg is gyártanak olyan cseppzáró-légáteresztő membránt, ami az egészségügyi maszkok és védőruhák alapanyaga.

Történetének legnagyobb akvizícióját hajthatja végre a Masterplast. Egy európai elismertséggel bíró, építőipari és speciális membránokat gyártó német cég vállalategységének megvásárlására kötött ma (2020. március 12-én) előzetes megállapodást a magyar építőanyag-gyártó. A Masterplast közleménye szerint ez újabb utakat nyit meg a Masterplast előtt az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés