Előfizetői tartalom

Magyarország gyógyszert fejleszt a koronavírus ellen - Mit mond a Richter?

Portfolio
Pénteken robbant a hír, hogy a hazai intézmények legnevesebb szakértőiből és piaci szereplők kapcsolatából feláll egy kutatócsoport, melynek hosszú távú célja gyógyszeres terápia fejlesztése az újfajta koronavírus ellen. A konzorcium tagja a tőzsdén jegyzett Richter, kíváncsiak voltunk ezért, hogy a társaságra pontosan milyen szerep és feladta hárul.

Megkeresésünkre a társaság kiemelte, hogy a Richter a konzorciumon belül, a terápiás fehérje technológiai eljárását dolgozza ki és egy gyártóhelyet biztosít a későbbi gyógyszernek, továbbá a gyógyszerfejlesztési tapasztalatával támogatja a konzorciumot a fejlesztési fázisokban. Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 13. A koronavírus ellen fejleszt gyógyszert Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés