Előfizetői tartalom

Óriási benzinár-csökkenés a hazai kutakon, húsz éve nem volt ilyen

Portfolio
A világ nagy kőolajkitermelői a múlt héten nem tudtak megállapodásra jutni a kitermelés csökkentéséről, ráadáadul Szaúd-Arábia árháborút indított, amelyet követően közel harminc éve nem látott zuhanás jött az olajárban. Mindez hatással van a hazai üzemanyagárakra is, ma újabb 20 forinttal csökkent a benzin ára, ilyen mértékű árcsökkentésre a 2000 óta vezetett adatbázisunk alapján még nem volt példa, és a gázolaj ára is hatalmasat csökkent.

Az olaj ára a múlt héten közel harminc éve nem látott mértékben zuhant, miután bécsi ülésükön a nagy kőolaj kitermelő országok nem tudtak megállapodásra jutni a kitermelés csökkentéséről, amelyet követően Szaúd-Arábia az értékesítési árait jelentősen csökkentve árháborút indított, az olajár ezen hírekre reagált a múlt héten 1991 óta nem látott zuhanással....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés