Előfizetői tartalom

Beszakadt a koronavírus-sztárrészvény árfolyama

Portfolio
Nagyot esett ma az egyik legújabb sztárpapír árfolyama. A BioNTech ígéretes koronavírus elleni vakcinát fejleszt, a befeketőknek pedig úgy tűnik teszett a sztori, hiszen nagyot ralizott a cég árfolyama a héten, azonban így a hét végére kifogyott a lendület és nagyot esetek a cég papíjai, lehet, hogy a sztori mellett a fundamentumokat is elkezdték nézni a befektetők.

A koronavírus globális terjedése két vállra fektette a világ gazdaságait, és óriási a verseny, hogy ki fejleszti ki elsőként az ellenszert, orosz tudósok például állatkísérletbe kezdtek több vakcina-prototípussal, de Magyarország is terápiás készítmény kifejlesztésével száll harcba az új koronavírussal szemben. Van azonban egy cég, amelyről a befektetők minden másnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés