Előfizetői tartalom

A Mol Limo 20 ezer forintos kupont ad az egészségügyi dolgozóknak

Portfolio
Az egészségügyi dolgozóknak 20.000 forintos kedvezményt, és hétfőtől a fővárosnak a szociális ellátómunka elvégzésének megkönnyítésére pedig öt gépkocsit ajánl fel sofőrrel a Mol Limo. Felelősen gondolkodó ügyfeleitől pedig azt kéri, maradjanak otthon, az amúgy is 30 százalékos kedvezménnyel elérhető autókat csak akkor vegyék igénybe, ha valóban szükséges, és akkor is tartsák be a szigorú higiéniás szabályokat, ezzel is gondolva a többi közösségi autósra.

Közösségi autómegosztó szolgáltatóként a jelenlegi szituációban elsősorban azokra irányítjuk figyelmünket, akik a legtöbbet teszik a köz érdekében, illetve azokra, akik a legnagyobb segítségre szorulnak. Annak érdekében, hogy a koronavírus terjedése alatt is zökkenőmentes maradjon a főváros ellátása, a Mol öt sofőrrel és öt darab Mol Limo járművel – szükség esetén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés