Előfizetői tartalom

Lefújták az első félidőt, de nincs még vége a koronavírus-meccsnek

Nagy Viktor
Sok szempontból lezárult a koronavírus-krízis első része. Miért gondolom ezt? Mert azzal együtt, hogy rengeteg még a bizonytalanság, sok mindent tudunk is. Tudjuk, hogy hogyan lassítható masszívan a járvány terjedése, és azt is, hogy elképesztő versenyfutás indult a koronavírussal szemben hatásos készítmények kifejlesztséséért, nem kell már amiatt aggódnunk, hogy a világ kormányai, jegybankjai határozott és sok esetben példátlan lépéseket tesznek-e a válság kezelésére, és már azt sem kell találgatnunk, hogy lesz-e tőzsdei esés a koronavírus miatt, igen, egy pillanat alatt összeomlottak a részvénypiacok. De ha az a kérdés, hogy a nehezén túl vagyunk-e már? Nem gondolom.

Első félidő Kína (Ázsia egy része) túl van az első hullámon: A drasztikus intézkedéseknek, milliós városok karanténba helyezésének, gyárbezárásoknak, tömeges vírustesztelésnek köszönhetően Kínában az elmúlt napokban több egymást követő napon sem regisztráltak újabb fertőzötteket, a koronavírus-járvány globális epicentrumában, Vuhanban 5 egymást követő ilyen...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái