Előfizetői tartalom

BIF: változhat a közgyűlés időpontja

Portfolio
A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. a 2020. évi Közgyűlését kizárólag abban az esetben és úgy tartja meg, amikor és amilyen módon arra az irányadó hatályos és alkalmazandó jogszabályok, járványügyi előírások lehetőséget engednek - közölte a BIF a BÉT honlapján. A koronavírus miatti járványügyi helyzetben valószínűsíthető, hogy a meghirdetett közgyűlési feltételekben változások lesznek, és a Közgyűlést a meghívóban meghirdetett időpontban és helyszínen megtartani nem tudja.

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. Igazgatótanácsa a 2020. évi rendes Közgyűlésével kapcsolatban közölte: a társaság elkötelezett a részvényesei, befektetői, munkavállalói egészségének, biztonságának megóvásában. A koronavírus járvány okozta helyzetben a társaság felelősen, a mindenkori hatályos jogszabályoknak és egészségügyi előírásoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés